ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
500 γρ. ριγκατόνι
300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
250 γρ. κοτόπουλο ψημένο
200 γρ. τυρί κατσικίσιο
50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ριγκατόνι, σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά στην άκρη. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε τηγάνι με το ελαιόλαδο για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι, το κοτόπουλο σε κύβους και τον μαϊντανό και τα γυρίζουμε για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε και το κουκουνάρι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα με τα ζυμαρικά, θρυμματίζοντας από πάνω το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως με το πιπέρι.