Ριγκατόνι με σπανάκι και κοτόπουλο

06.03.2016

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

500 γρ. ριγκατόνι

300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

250 γρ. κοτόπουλο ψημένο

200 γρ. τυρί κατσικίσιο

50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι μαϊντανό

-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ριγκατόνι, σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά στην άκρη. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε τηγάνι με το ελαιόλαδο για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι, το κοτόπουλο σε κύβους και τον μαϊντανό και τα γυρίζουμε για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε και το κουκουνάρι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα με τα ζυμαρικά, θρυμματίζοντας από πάνω το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως με το πιπέρι.