Υλικά για 4-5 άτομα
4 ντομάτες
6 αυγά
2-3 πιπεριές κέρατα
1 φλ ελαιόλαδο
200 γρ φέτα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις ντομάτες στον χοντρό τρόφτη και τις βάζουμε να βράσουν μαζί με τις πιπεριές, με το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο, μέχρι να σχηματιστεί μια πηχτή σάλτσα. Προσθέτουμε τ΄αυγά ελαφρώς χτυπημένα μαζί με λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύομε απαλά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξουν τ΄αυγά. Τελευταία στιγμή προσθέτουμε στο φαγητό τη φέτα.
A photo posted by vasilis kallidis (@vaskallidis) on Jun 9, 2015 at 4:19am PDT