Ανάμεσα στις συνταγές βρήκαμε και συμβουλές για το πώς φτιάχνουμε τηγανητό αυγό σε σχήμα καρδιάς, μέσα σε ψωμένιο πλαίσιο. Κι αν δεν κατάλαβες, η Μαρί μας εξηγεί με φωτογραφίες πώς θα το κάνουμε.
Τι θα χρειαστείς:
-
Αυγό
-
Φέτα φωμί ολικής άλεσης
-
λαδάκι
-
ένα κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς
Κόψε την κόρα από το ψωμί (ή αγόρασε φέτες χωρίς κόραμ μόνο με την ψίχα) και τοποθέτησε το κουπ πατ στο κέντρο του ψωμιού έτσι ώστε να δημιουργηθεί το σχήμα και να μείνει ένα κενό σε σχήμα καρδιάς.
Ρίξε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι μέσα σε ένα αντικολητικό τηγάνι και βάλε τη φετούλα σου πάνω να ψηθεί για λίγο.
Στη συνέχεια ρίξε το αυγό μέσα στο κενό με σχήμα καρδιάς και τηγανίζεις για 2 λεπτά.
Έτοιμο!