Την ιδέα την δίνει ο Αμερικανός food blogger Γκουάβα Ρόουζ.
Τα λουκάνικα αντί για το κλασικό ψωμάκι του χοτ-ντογκ μπαίνει μέσα σε ψωμάκι του τοστ, που πρώτα έχουμε πατήσει λίγο με τον πλάστη - και στη συνέχεια επικαλύπτεται με ζύμη από βάφλα. Αφού ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, το ψήνουμε.
Για έξτρα γεύση - αλλά και θερμίδες - μπορεί να προστεθεί τυράκι και μπέικον πάνω από το λουκάνικο και στη συνέχεια να προστεθεί το ψωμάκι και η ζύμη της βάφλας.
Δείτε τα βήματα στο blog του Γκουάβα Ρόουζ πατώντας εδώ.