Προετοιμασία: 5 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες
Υλικά:
1/2 φλ. τσαγιού χυμός ροδιού
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
6 φλ. τσαγιού σπανάκι μπέιμπι
1/3 φλ. τσαγιού αποξηραμένα αυθεντικά κράνμπερι (Ocean Spray)
1/3 φλ. τσαγιού καρύδια
Εκτέλεση:
Σε ένα βαζάκι με καπάκι ρίχνουμε το χυμό ροδιού, το ξύδι, το λάδι και τη μουστάρδα Dijon. Κλείνουμε και κουνάμε για να αναμιχθούν καλά τα υλικά. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά βούληση. Βάζουμε το σπανάκι σε μια πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τα κράνμπερι και τα καρύδια. Τα περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.