Υλικά
- Πέντε χουρμάδες χωρίς το κουκούτσι
- ¼ φλιτζάνι ζεστό γάλα
- ¾ του φλιτζανιού παγωμένο γάλα
- Ζάχαρι ή μέλι κατά προτίμηση
Εκτέλεση
Βάλε τους χουρμάδες μέσα σε χλιαρό γάλα κι άφησέ τους να μουλιάσουν για 20 λεπτά. Στη συνέχεια βάλε τους, μαζί με το γάλα στο μπέλντερ, πρόσθεσε ζάχαρι ή μέλι και χτύπησέ τα υλικά καλά μέχρι να γίνουν ομοιόμορφος πουρές. Στη συνέχεια πρόσθεσε κρύο γάλα και θρυμματισμένο πάγο, ανακάτεψε ξανά και ιδού το αποτέλεσμα!