Ντοματο-κεφτέδες

01.07.2014
Γίνονται όλο το χρόνο!

Υλικά

  • 5 λιαστές ντομάτες μουλιασμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ½ ματσάκι μαϊντανός
  • ⅓ ματσάκι άνηθος
  • Δυόσμος
  • Βασιλικός
  • 350 γρ. (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Νερό χλιαρό όσο πάρει

Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά προσθέτοντας το νερό λίγο λίγο, ώστε να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Αφήνετε το μείγμα να χυλώσει για 3-4 ώρες, έτσι ώστε να «δέσουν» τα υλικά, και τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο.

Συνταγές της κ. Αναστασίας Μωραΐτη