Υλικά
- 5 λιαστές ντομάτες μουλιασμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- ½ ματσάκι μαϊντανός
- ⅓ ματσάκι άνηθος
- Δυόσμος
- Βασιλικός
- 350 γρ. (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Νερό χλιαρό όσο πάρει
Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά προσθέτοντας το νερό λίγο λίγο, ώστε να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Αφήνετε το μείγμα να χυλώσει για 3-4 ώρες, έτσι ώστε να «δέσουν» τα υλικά, και τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο.
Συνταγές της κ. Αναστασίας Μωραΐτη