Σάντουιτς με κατίκι, αγκιναράκια και πιπεριά Φλωρίνης

11.01.2013

Yλικά

2 μπαγκέτες ολικής άλεσης

250 γρ. κατίκι

6 πιπεριές Φλωρίνης ψητές

10 αγκιναράκια μικρά

μερικά κλωναράκια μαϊντανό

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση

Κόβουμε τις μπαγκέτες σε τρία κομμάτια και στη συνέχεια τις ανοίγουμε κατά μήκος στα δύο. Αλείφουμε και τις δύο φέτες του κάθε σάντουιτς με το κατίκι και στη συνέχεια τις πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καθαρίζουμε τα αγκιναράκια, τα κόβουμε στα τέσσερα και τα μοιράζουμε από πάνω από το τυρί. Τέλος, προσθέτουμε τα φυλλαράκια του μαϊντανού και τις πιπεριές κομμένες σε κομμάτια και ενώνουμε τις δύο φέτες.