Υλικά (για 2 άτομα)
- 300 γραμμ. έμενταλ κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3-4 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1 ποτήρι μπίρα τύπου Lager
- 1 λεμόνι
- 2 αβγά
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
ΦτιάχνεΙς χυλό με όλα τα υλικά εκτός από τα αβγά. 2. Με ένα μαχαίρι κόβεις το τυρί σε στρογγυλές ή τετράγωνες μικρές φετούλες-ροδέλες. 3. Παίρνεις τα κομματάκια αυτά και τα βουτάς πρώτα στο χυλό που έχεις ετοιμάσει και στη συνέχεια στα χτυπημένα αβγά. 4. Τέλος, τα τηγανίζεις σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.