Υλικά:
- 1 κιλό αρνί κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- λάδι για το σοτάρισμα
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κιλό σταμναγκάθι
- 2 λεμόνια
- 2 κρόκοι αβγών
Τσιγαρίζουμε το κρέας με το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε νερό, ώσπου να καλυφθεί το κρέας, και το βράζουμε για περίπου μια ώρα. Βράζουμε χωριστά το σταμναγκάθι και το βάζουμε με το κρέας για να πάρουν μαζί μια βράση. Στο τέλος ανακατεύουμε τους κρόκους μαζί με το λεμόνι και το αβγοκόβουμε.