Τι έχουμε:
(για 4 ποτήρια)
- 1 ποτήρι χυμό κόκκινου σταφυλιού και μάνγκο Welchs
- 2 φλιτζ. γιαούρτι
- 4 μπάλες παγωτό
- 1/2 κιλό φράουλες
Για το γαρνίρισμα:
- φράουλες
- φύλλα δυόσμου
- σιρόπι φράουλας
Τι κάνουμε:
Πλένουμε τις φράουλες, τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και κόβουμε τα κοτσανάκια τους.
Βάζουμε μέσα στην κανάτα του smoothie maker τις φράουλες, το γιαούρτι και τον χυμό κόκκινου σταφυλιού και μάνγκο Welchs μέχρι την ένδειξη LIQUIDS (υγρά).
Τέλος προσθέτουμε το παγωτό φροντίζοντας να μην ξεπερνάει την ένδειξη FROZEN INGREDIENTS (παγωμένα υλικά).
Κλείνουμε το καπάκι πάνω στην κανάτα, βάζουμε την ειδική ράβδο στο άνοιγμα και θέτουμε σε λειτουργία τη συσκευή, για 15 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα mix και για 15 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα smooth, ανακατεύοντας ταυτόχρονα με τη ράβδο.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής αδειάζουμε το μείγμα σε ποτήρια.
Γαρνίρουμε με το σιρόπι, τις φράουλες, τα φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε να προσθέσουμε στο smoothie και ένα ακτινίδιο.