Τι έχουμε:
- 200 γραμ. τυροβολιά, ανάλατη
- 2 κουταλιές ζάχαρη
- 1 κουταλιά κανέλα
- 2 κουταλιές μέλι
Για το γαρνίρισμα:
- 2 ξυλαράκια κανέλας
Τι κάνουμε:
Βάζουμε την τυροβολιά σε ένα ρηχό πιάτο και τη σπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη ζάχαρη και την κανέλα και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε τα υλικά, πιέζοντας τα ταυτόχρονα προς τα κάτω, ώστε να ενωθούν.
Κατόπιν, προσθέτουμε το μέλι ανακατεύουμε με τον ίδιο τρόπο και σερβίρουμε, γαρνίροντας με τα ξυλαράκια της κανέλας.
Συμβουλή
Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγα τριμμένα καρύδια.
το κατάλληλο κρασί Λευκό Ντεμπίνα Ηπείρου.