Για να φτιάξετε έναν καλό ζωμό ψαριών χρησιμοποιήστε τα κεφάλια και κόκκαλα από ψάρια που φιλετάρατε.
Θα τα δέσετε σε τουλουπάνι ή σε τούλι και στη συνέχεια θα τα σιγοβράσετε (για 20 λεπτά μόνο) σε νερό όπου έχετε βράσει προηγουμένως διάφορα λαχανικά.
Αυτό θα τους δώσει όλη τη γεύση που θέλετε και θα είναι εύκολο να αφαιρέσετε τα κόκκαλα από το ζωμό.
Συμβουλή του womenonly: Μην ξεχνάς να προτιμάς ψάρια βιώσιμης αλιείας, αλιευμένα κατά τα πρότυπα και τις οδηγίες της ΕΕ. Δες ένα μίνι-ντοκιμαντέρ - πατώντας εδώ - και θα διαπιστώσεις πώς κι εσύ μπορείς να επιλέξεις το σωστό ψάρι. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Ευρωπαικής Επιτροπής: http://dialegeistapsariasou.eu/