Το κόψιμο ενός αβοκάντο μοιάζει εύκολη υπόθεση -μέχρι να αντιμετωπίσεις με την ωριμότητα και τον πυρήνα του. Η αφαίρεση του πυρήνα μπορεί να γίνει όχι μόνο δύσκολη, αλλά και επικίνδυνη. Όμως υπάρχει ένας πολύ ευκολότερος τρόπος, ο οποίος θα σου προσφέρει τέλειες φέτες αβοκάντο κάθε φορά.
3 μυστικά για τέλειες μακαρονάδες κάθε φορά
Αντί να κόψεις κατά μήκος το αβοκάντο, κόψε το σταυρωτά, γύρω από τον πυρήνα. Εάν το αβοκάντο είναι ώριμο, αν απλώς πιέσεις ελαφρά συμπίεση ο πυρήνας θα πέσει αμέσως.
Βγάλε το αβοκάντο από τη φλούδα (ή χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να ξεφλουδίσεις τα δύο μισά εάν είσαι τελειομανής) και στη συνέχεια κόψε το αβοκάντο σε δαχτυλίδια.