Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα φρέσκα βότανα, τα μπαχαρικά και τα λαχανικά βοηθούν το φαγητό μας να απογειωθεί ως προς τη γεύση. Αφήνουν όμως τα... ίχνη τους στα χέρια μας ως μυρωδιές που είναι δύσκολο να φύγουν. Το σκόρδο είναι ίσως από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Μπορεί να είναι νοστιμότατο και να έχει φοβερά οφέλη για την υγεία, αφού σε συνδυασμό με άλλα υλικά μπορεί να αποτελέσει ακόμα και φυσικό αντιβιοτικό, αλλά από τα χέρια δεν λέει να "φύγει". Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά κόλπα για να τα καταφέρεις:
Διάβασε περισσότερα στο itrofi.gr