Έχεις προγραμματίσει να φτιάξεις μπριζολίτσες για το μεσημέρι αλλά ξέχασες να τις βγάλεις από την καάψυξη; Υπάρχει τρόπος να την ξεπαγώσεις χωρίς ν΄ανάψεις φούρνο ή να τη βάλεις μέσα σε νερό; Η τεχνική είναι απλή!
Τι θα χρειαστείς & πώς θα το κάνεις; Η απάντηση στην επόμενη σελίδα
Τι θα χρειαστείς:
2 μεταλικά μπολ ή κατσαρολίτσες.
Πώς θα το κάνεις:
Γυρίζεις τη μια κατσαρόλα ή μπολ ανάποδα και τοποθετείς πάνω την παγωμένη μπριζόλα. Πάνω από τη μπριζόλα τοποθετείς το άλλο μπολ γεμάτο με νερό βρύσης. Μετά από 5 λεπτά για τα λεπτά μπριζολάκια και 10 λεπτά για τις πιο παχιές μπριζόλες, το κρέας θα έχει αποψυχθεί. Τόσο απλά!