Πώς θα ξεπαγώσεις τη μπριζόλα σε 5 λεπτά

28.07.2015
Απίστευτη τεχνική για να ξεπαγώσει εύκολα το κρέας.

Έχεις προγραμματίσει να φτιάξεις μπριζολίτσες για το μεσημέρι αλλά ξέχασες να τις βγάλεις από την καάψυξη; Υπάρχει τρόπος να την ξεπαγώσεις χωρίς ν΄ανάψεις φούρνο ή να τη βάλεις μέσα σε νερό; Η τεχνική είναι απλή!

Τι θα χρειαστείς & πώς θα το κάνεις; Η απάντηση στην επόμενη σελίδα

Τι θα χρειαστείς:

2 μεταλικά μπολ ή κατσαρολίτσες.

Πώς θα το κάνεις:

Γυρίζεις τη μια κατσαρόλα ή μπολ ανάποδα και τοποθετείς πάνω την παγωμένη μπριζόλα. Πάνω από τη μπριζόλα τοποθετείς το άλλο μπολ γεμάτο με νερό βρύσης. Μετά από 5 λεπτά για τα λεπτά μπριζολάκια και 10 λεπτά για τις πιο παχιές μπριζόλες, το κρέας θα έχει αποψυχθεί. Τόσο απλά!