Σίγουρα το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι το ίδιο αφού σαν το φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό δε συγκρίνεται κανένα, ωστόσο, υπάρχουν μερικά κολπάκια που μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν γεύση στο φαγητό που ζεσταίνεις απευθείας από την κατάψυξη.
Το βασικό είναι μόλις μαγειρεύεις το φαγητό να το αποσύρεις από τη φωτιά μερικά λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρευμα, ώστε να συνεχίσεις με το που το αποψύξεις. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσεις πως δε θα μείνουν υγρά στο φαγητό και δε θα καεί κατά το ζέσταμα.
Άλλο ένα κολπάκι που ενισχύει τη γεύση του αποψυγμένου φαγητού είναι τα μπαχαρικά και τα διάφορα μυρωδικά. Βάλε λιγότερα απ΄ότι συνήθως για να ενισχύσεις έξτρα τη γεύση κατά το ζέσταμα, προσθέτοντας μπαχαρικά κατά το ζέσταματα ή στο τέλος.
Δοκίμασε αυτά τα δύο μικρά κολπάκια και πες μας τη γνώμη σου. Αν θέλεις μπορείς επίσης να μας προτείνεις τρόπους από την εμπειρία σου για να γίνει νοστιμότερο το ξαναζεσταμένο φαγητό.