Ποια αυγά να χρησιμοποιήσω;

07.01.2015
Ποιά αυγά να χρησιμοποιήσεις; Πού μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λιγότερο φρέσκα;

Για ποσέ & τηγάνιμα: όσο πιο φρέσκο το αυγό τόσο το καλύτερο

Για βραστά, σάλτσες και ζύμες: Τα λιγότερο φρέσκα αυγά (όχι τα μπαγιάτικα όμως) μπορούν να χρησιμοποιηθούν εδώ αφού η εμφάνιση δεν πάιζει ιδιαίτερο ρόλο

Tips για λιγότερες θερμίδες & χοληστερίνη

*Για τις ομελέτες μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερα ασπράδια και λιγότερους κρόκους

*Για να γλιτώσεις πολλές θερμίδες, τηγάνησε τα αβγά με λίγο νερό ή μαγειρικό σπρέι αντί για λάδι ή λίπος.