Το μυστικό της νόστιμης σαλάτας δεν κρύβεται μόνο στα φρέσκα λαχανικά αλλά και στο ντρέσινγκ της! Πώς θα το κάνεις όσο πιο γευστικό γίνεται; Υπάρχουν κολπάκια.
* Κατ΄αρχήν χρησιμοποίησε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αντί για οποιοδήποτε άλλο λάδι (ηλιέλαιο, σπορέλαιο κτλ)
* Λεμονάκι ή ξιδάκι (έστω και σε εξαιρετικά μικρή ποσότητα) θα δώσουν άρωμα και γεύση
* Μη ξεχνάς το αλάτι, γιατί όχι και λίγο πιπεράκι
* Και τέλος... το μυστικό που δε φανταζόσουν: παγάκι! Βάλε μέσα στο βάζο ή το σέικερ που θα αναμείξεις το ντρέσινγκ σου ένα παγάκι πριν το ανακινήσεις. Έτσι το ντρέσινγκ θα γίνει δροσερό και η σαλάτα σου θα αποκτήσει φρεσκάδα!
Τip: Πριν περιχύσεις το ντρέσινγκ μη ξεχάσεις να αφαιρέσεις από μέσα το παγάκι.