Δώσε γεύση στο ρύζι & τα ζυμαρικά

06.05.2017
Σκέτο ρύζι και ζυμαρικά μπορούν να γίνουν γκουρμέ πιάτο με μικρά κόλπα.

Ένας απλός τρόπος για να δώσεις έξτρα γεύση στα ζυμαρική ή το ρύζι είναι να τα βράσεις σε καλά σουρωμένο ζωμό αντί για σκέτο νερό.

Επέλεξε ζωμό λαχανικών, κοτόπουλου ή κρέατος ανάλογα με την προτίμηση και καλή όρεξη!

Κι αν θέλεις γεύση θαλασσινή, εξαιρετικό είναι και το νερό μέσα στο οποίο έχεις βράσει μύδια. Φρόντισε μόνο να το σουρώσει πολύ καλά με ένα τουλπάνι ή γάζα για να μην περάσει καθόλου άμμος.

Κι ένα μυστικό για καθαρά μύδια

Πώς θα απομακρυνθεί η άμμος που περιέχουν τα μύδια; Αν είσαι λάτρης των θαλασσινών γνωρίζεις πως στις περισσότερες περιπτώσεις το απλό πλύσιμο δεν αρκεί. Μάθε το κολπάκι για καθαρά μύδια πατώντας εδώ.