Τι να στρώσεις στο ταψάκι για να μην κολλήσει το γλυκό; Την κλασική λαδόκολα ή το πιο καινούριο φύλλο σιλικόνης; Ιδού η απορία!
Όταν χρειάζεσαι μια αντικολλητική επιφάνεια για να μην κολλάει το γλυκό στο ταψί, προτίμησε το ειδικό, ανθεκτικό σε μεγάλες θερμοκρασίες, φύλλο σιλικόνης.
Γιατί φύλλο σιλικόνης;
Το φύλλο σιλικόνης κάνει την ίδια δουλειά με τη λαδόκολλα, αλλά είναι οικολογικά φιλικότερο. Μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις άρα δεν το πετάς και δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον.
Με πληροφορίες από το περιοδικό Αρμονία