Πώς γίνονται τα κεφτεδάκια αφράτα; Υπάρχουν μυστικά; Μάθε τα τρικ και κλέψε τις εντυπώσεις.
Για κεφτεδάκια μαλακά & αφράτα
Μυστικό #1
Για να κάνεις τα κεφτεδάκια σου μαλακά και αφράτα, πρόσθεσε στον κιμά πριν τον ζυμώσεις λίγο γνήσιο ξίδι από κρασί και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Κάνουν θαύματα.
Μυστικό #2
Αν η ιδέα του ξιδιού δε σε ενθουσιάζει σου έχουμε εναλλακτική λύση. Μια κουταλιά σκόνη μπέικιν πάουντερ για κάθε κιλό μείγμα κιμά θα εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Για κεφτεδάκια τραγανά & αφράτα οι συμβουλές στην επόμενη σελίδα
Για κεφτεδάκια τραγανά & αφράτα
Το μυστικό
Αν θέλεις τα κεφτεδάκια σου αφράτα μεν τραγανά δε, το μυστικό είναι η γαλέτα. Πέρασέ τα πρώτα από ελαφρά χτυπημένο ασπράδι και μετά σε τριμμένη φρυγανιά.