Για ένα διαφορετικό, πρωτότυπο αλλά και πολύ νόστιμο επιδόρπιο δοκίμασε φρούτα… τηγανητά. Πώς θα τα φτιάξεις; Ακολούθησε τις συμβουλές μας βήμα-βήμα.
Βήμα 1ο
Κόψε τα φρούτα π.χ. μπανάνα, μήλο, ανανά, σε κομμάτια
Βήμα 2ο
Βούτα τα σε παχύ χυλό από αλεύρι και νερό
Βήμα 3ο
Τηγάνησέ τα σε καυτό λάδι και σε δυνατή φωτιά για περίπου 2 λεπτά
Βήμα 4ο
Τα βγάζεις από το τηγάνι, τα ταμπονάρεις σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρεις ζεστά, πασπαλισμένα με ζάχαρη ή κανέλα.
Καλή όρεξη!