Η βιασύνη σου να τα προλάβεις όλα, μια άγαρμπη κίνηση ή απλά ένα λάθος έκανε το φαγητό λύσσα; Μπορείς να κάνεις κάτι για να το σώσεις;
Η λύση είναι απλή: Κόψε μια ωμή πατάτα ή κι ένα καρότο σε μεγάλα κομμάτια και ρίξε τη μέσα στην κατσαρόλα. Μην περιμένεις θαύματα, αλλά με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις «τραβήξεις» αρκετό από το παραπανίσιο αλάτι!
Αν πάλι πρόκειταιο για σάλτσα, μπορείς είτε να ρίξεις λίγη ζάχαρη ώστε να εξισορροπήσεις τη γεύση, είτε να προσθέσεις έξτρα ποσότητα!