Το μυστικό για τέλεια κόκκινη σάλτσα

21.02.2013
Ξέρεις ποιό είναι το μυστικό για γευστική κόκκινη σάλτσα; Στο αποκαλύπτουμε

Όταν φτιάχνεις σάλτσα ντομάτας, δοκίμασε να ρίξεις μέσα ελάχιστη ζάχαρη - μια μυτούλα του κουταλιού - ώστε να δώσεις έξτρα νοστιμιά!

Οι φρέσκες ντομάτες συχνά δίνουν μια κάπως ξινούτσικη γεύση στη σάλτσα οπότε η ζάχαρη χρειάζεται για να τη σπάσει.

Το μυστικό αυτό, άλλωστε, χρόνια χρησιμοποιούν και οι εταιρίες. Αν κοιτάξεις τα συστατικά του τοματοπελτέ θα ανακαλύψεις πως - ΝΑΙ - περιέχει ζάχαρη.

Εναλλακτικά λοιπόν, αντί για ζάχαρη μπορείς να προσθέσεις στη σάλτσα σου λίγο έτοιμο τοματοπελτέ ή και 1 κουταλιά κέτσαπ.