Το κτήμα Σιγάλα, εφαρμόζοντας τις τρεις βασικές αρχές των ιδρυτών του για δημιουργική σχέση με την παράδοση της θηραϊκής γης, τεχνογνωσία και ποιότητα, παράγει, στο μοναδικό νησί της Σαντορίνης, κρασιά υψηλής ποιότητας. Με ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης και παλαίωσης οίνων, με 100 στρέμματα παραδοσιακών και πιστοποιημένων βιολογικά αμπελώνων και με 95 στρέμματα νέων πειραματικών αμπελώνων, το κτήμα Σιγάλα οδηγεί συστηματικά την προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης του Σαντορινιού αμπελώνα και της καταξίωσης των προϊόντων του στην ελληνική και διεθνή αγορά.
Το κτήμα Σιγάλα, εφαρμόζοντας τις τρεις βασικές αρχές των ιδρυτών του για δημιουργική σχέση με την παράδοση της θηραϊκής γης, τεχνογνωσία και ποιότητα, παράγει, στο μοναδικό νησί της Σαντορίνης, κρασιά υψηλής ποιότητας.