FYI

"Μια νότα μού χτυπά το τζάμι"

09.11.2015
16 τραγούδια να τα τραγουδάνε οι μικροί και να τα χαίρονται οι μεγάλοι σε μουσική της Τατιάνας Ζωγράφου και στίχους 9 ταλαντούχων συνεργατών της.

Η Τατιάνα Ζωγράφου παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μια νότα μού χτυπά το τζάμι», σε στίχους των Μαριάννας Αβούρη, Φίλιας Δενδρινού, Ιουλίτας Ηλιοπούλου, Βεατρίκης Κάντζολα-Σαμπατάκου, Στέλλας Μιχαηλίδου, Παυλίνας Παμπούδη, Στέλλας Τζίβα, Ελισάβετ Τάρη και Μάκη Τσίτα.

Θα μιλήσουν οι:

Φωτεινή Λαμπρίδη δημοσιογράφος – στιχουργός (ραδιόφωνο Στο Κόκκινο 105,5)

Νίκος Πλατύραχος συνθέτης

Χριστίνα Βαρσάμη Κούκνη μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας των «Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων»

Μάκης Τσίτας συγγραφέας και διευθυντής του περιοδικού «DIASTIXO»

Τραγούδια από τον δίσκο, θα ερμηνεύσουν ζωντανά ο Βασίλης Καζούλης, η Δάφνη Πανουργιά, η Σοφία Παπάζογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Θα παίξουν οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας (ακορντεόν), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Παναγιώτης Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Κώστας Σερεμέτης (κρουστά), Δημήτρης Τερζάκης (βιόλα).

Ενορχήστρωση: Δημήτρης Μπουζάνης

%PHOTO1%

Λίγα λόγια για το δίσκο:

16 τραγούδια να τα τραγουδάνε οι μικροί και να τα χαίρονται οι μεγάλοι

Νότες και λέξεις συναντιούνται για να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον ονειρικό κόσμο της μουσικής της Τατιάνας Ζωγράφου. Ανάλαφρες μελωδίες, λυρισμός, ρυθμικότητα και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Το νέο μουσικό εγχείρημα της τραγουδοποιού πλαισιώνεται από μια ομάδα καταξιωμένων τραγουδιστών, που συμβάλλουν ο καθένας με το δικό του, μοναδικό ερμηνευτικό ύφος σε μία καθόλα άρτια δισκογραφική δουλειά.

Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΝΟS CAFÉ

H εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το ΙΑΝΟS RADIO