FYI

Το Online shop της Triumph International

03.11.2015
Η Triumph International βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχει αυξήσει κατά 40% (ανά χρόνο) τις πωλήσεις της μέσω των online αγορών (e-commerce) στην Ευρώπη.

Επίσημα online καταστήματα Triumph, λειτουργούν σε 9 ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία και οδήγησαν σε αύξηση πωλήσεων κατά 57% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Στην Ελλάδα λειτουργεί online κατάστημα Triumph, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, με στόχο τη γρήγορη και άνετη εξυπηρέτηση της γυναίκας του σήμερα.

Η εταιρεία έχει επενδύσει στη βελτίωση των υπηρεσιών μέσα από τα ηλεκτρονικά της καταστήματα. Την άνοιξη του 2016, θα ολοκληρωθεί ο εν λόγω σχεδιασμός, παρέχοντας στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή εμπειρία online αγορών.

Μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίζουν και να αποκτήσουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες της Triumph, όπως το "Magic Wire», όλες τις νέες συλλογές, όπως επίσης μπορούν να βρουν τρόπους εύρεσης/μέτρησης για το «σωστό νούμερο σουτιέν ή σλιπ».