Ένας Άγνωστος Ανάμεσά Μας

11.09.2007
Ο «Άγνωστος Ανάμεσά Μας» είναι μια ταινία που δεν βγήκε ούτε στις αίθουσες, αλλά ούτε σε DVD? Η εταιρία παραγωγής αποφάσισε να την κυκλοφορήσει κατευθείαν σε ένα καλωδιακό δίκτυο της Αμερικής. Η απόφαση αυτή μπορεί να ερμηνευθεί εύκολα μετά την θέαση της ταινίας.

Ο «Άγνωστος Ανάμεσά Μας» είναι μια ταινία που δεν βγήκε ούτε στις αίθουσες, αλλά ούτε σε DVD? Η εταιρία παραγωγής αποφάσισε να την κυκλοφορήσει κατευθείαν σε ένα καλωδιακό δίκτυο της Αμερικής. Η απόφαση αυτή μπορεί να ερμηνευθεί εύκολα μετά την θέαση της ταινίας. Σε πολλά σημεία, η αφήγηση της εκτρέπεται από την συνήθη δομή της κατηγορίας της και το μόνο σίγουρο είναι ότι το αμερικάνικο κοινό δεν θα εκτιμούσε το γεγονός αυτό δεόντως.

Όμως, το ερώτημα είναι αν αυτές οι ανατρεπτικές στιγμές του φιλμ, οδηγούν σε ένα συμπαθητικό αποτέλεσμα ή όχι. Δυστυχώς, οι αλλεπάλληλες «εξωφρενικές στιγμές» δεν καταφέρνουν να πείσουν ότι «Ο Άγνωστος Ανάμεσά Μας» ξεχωρίζει από άλλα θρίλερ... Αντίθετα, μπερδεύουν την πλοκή και αφήνουν στον θεατή την εντύπωση ότι παρακολουθεί μια ασύνδετη ιστορία με πολλά τρωτά σημεία. Από τα θετικά στοιχεία της ταινίας είναι η ερμηνεία του Μπρόσναν, ο οποίος έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους ότι δεν ήταν απλώς ένας ακόμη Τζέιμς Μποντ.

ΓΙΑΓΚΟΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ

[email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ