Στο Λοκάρνο ... just a perfect day!

05.08.2011
Αυτό το Σάββατο στο Λοκάρνο ξεκινά το Φεστιβαλικό της ταξίδι η νέα μικρού μήκους του Εύρη Παπανικόλα.

Αυτό το Σάββατο στο Λοκάρνο ξεκινά το Φεστιβαλικό της ταξίδι η νέα μικρού μήκους του Εύρη Παπανικόλα. Από το Λοκάρνο ξεκινάει λοιπόν τη διεθνή του πορεία το Just A Perfect Day σε σενάριο και σκηνοθεσία του Εύρη Παπανικόλα και παραγωγή της Boo Productions.

Το Φεστιβάλ του Λοκάρνο κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία της Ευρώπης με την 64η έκδοσή του να λαμβάνει χώρα ανάμεσα στις 3 και 13 Αυγούστου 2011.

Η ταινία έχει ήδη επιλεγεί για να κάνει την αμερικανική της πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Μόντρεαλ (18 - 28 Αυγούστου 2011).

Υπόθεση:

Ένα κορίτσι και ένα αγόρι ταξιδεύουν σε ένα ταχύπλοο μόνα τους. Δύο μεθυσμένες γυναίκες γλεντούν ξέφρενα στο ανοιχτό τους αμάξι. Δύο αστυνομικοί εξασκούν τις σκοπευτικές τους ικανότητες, ενώ περιμένουν το περιπολικό τους να πλυθεί. Όλοι συναντιούνται σε ένα βενζινάδικο. Η αθωώτητα συναντά την ερωτική επιθυμία και η δύναμη συνταντά τον εαυτό της. Η τοπική φιλαρμονική >> αποτίει φόρο τιμής στα θύματα της ηλιθιότητας.

Ένα ειρωνικό και υπόγειο μήνυμα για την εξουσία της βίας και τη βία της εξουσίας. Σκέπτεσαι, αναρωτιέσαι, επανατοποθετείς τις ιδέες σου και μάλλον καταλήγεις να αναφωνείς..." Just a perfect day!".

Cast: Κόρα Καρβούνη, Χρύσα Κορναζίδη, Γιάννης Χατζηγιάννης, Χρήστος Χαρμπάτσης, Γιώργος Σερντάρης, Φιλαρμονική Μπάντα Θηβών, Νίκος Κελιράκης, Αναστασία Στρίγκα

Credits:

Σενάριο/σκηνοθεσία: Εύρης Παπανικόλας

Συ-σεναριογράφος: Νίκος Νικολόπουλος

Παραγωγοί: Άγγελος Βενέτης, Τάκης Νικολακόπουλος

Associate Producers: Ηρακλής Μαυροειδής, Άρης Ντάγιος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Βουδούρης

Μοντάζ: Μιχάλης Παπαδάκης

Art Direction: Δημήτρης Κατσίκης

Κουστούμια: Δέσποινα Χειμωνά

Διευθυντής Παραγωγής: Γιώργος Σερντάρης