Τζακ Ποτ Στον Έρωτα

14.05.2008
Κατόπιν δακρύβρεχτου χωρισμού, σφιγμένο στέλεχος χρηματιστηριακής (Ντίαζ) και ευθυνόφοβος τεμπέλης (Κάτσερ) γνωρίζονται στο Βέγκας, ακολουθώντας την προκαθορισμένη πορεία προς το ιερό.

Χαζοχαρούμενη κομεντί που μπάζει από παντού, με το γνωστό ξεχειλωμένο χαμόγελο της Κάμερον Ντίαζ να αποζημιώνει τον αντρικό πληθυσμό για την παντελή έλλειψη ταλέντου, που την έχει εμποδίσει απ’ το να ερμηνεύσει οτιδήποτε με εκτόπισμα μεγαλύτερο της σαπουνόφουσκας. Για τον Άστον Κούτσερ τα λόγια είναι περιττά. Την Ντεμί Μουρ έχει παντρευτεί ο άνθρωπος!

Κατόπιν δακρύβρεχτου χωρισμού, σφιγμένο στέλεχος χρηματιστηριακής (Ντίαζ) και ευθυνόφοβος τεμπέλης (Κάτσερ) γνωρίζονται στο Βέγκας, ακολουθώντας την προκαθορισμένη πορεία προς το ιερό. Αντί όμως να κατηγορήσουν το αλκοόλ και να ακυρώσουν αμέσως το γάμο τους - όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος - φροντίζουν να μπλέξουν σε μια σειρά απίστευτων μπελάδων για να μην τελειώσει η ταινία πριν την ώρα της. Η επόμενη μέρα τους βρίσκει να μισούν (φυσικά) ο ένας τον άλλο κατά 3.000.000 πλουσιότεροι! Ναι, τα κέρδισαν στον κουλοχέρη και ναι, τα θέλουν ο καθένας για λογαριασμό του. Σοφός δικαστής φτάνει στη σολομώντια λύση εξάμηνης συμβίωσης μέχρι να μπορέσουν να μοιράσουν τα κέρδη χωρίς να αλληλοσκοτωθούν και το ταξίδι αρχίζει!

Τα κλισέ διαδέχονται το ένα το άλλο με την ταχύτητα του φωτός και... Μετά Ήρθε ο Έρωτας. Εν ολίγης, εάν δεν σας πειράζει να σας περνάνε για κορόϊδο (το ‘χουμε ξαναδει το παραμύθι) σπεύσατε! Υπάρχουν και χειρότερα...

Δέσποινα Παυλάκη