Η χαρά των... skateboarders στο Γκάζι!

22.04.2008
To 3ο Φεστιβάλ «7 PLY PROJECT skateboard art and culture» διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα Δ7 και Αυλή, Πειραιώς 100 Γκάζι) στις 3 και 4 Μαΐου 2008.

Τι: 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ «7 PLY PROJECT»
Πού: «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πότε: 3 και 4 Μαΐου 2008

To 3ο Φεστιβάλ «Vodafone CU 7 PLY PROJECT skateboard art and culture» διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα Δ7 και Αυλή, Πειραιώς 100 Γκάζι) στις 3 και 4 Μαΐου 2008.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή του skateboard και γενικότερα της street culture - την κουλτούρα του δρόμου - που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι παρευρισκόμενοι θα ζήσουν ένα αξέχαστο διήμερο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις:

- Ζωγραφική πάνω σε σανίδες από καλλιτέχνες και skateboarders.
- Έκθεση σανίδων και φωτογραφίας από τους καλύτερους Έλληνες φωτογράφους του χώρου.
- Συναυλίες ελληνικών συγκροτημάτων και μουσικό πρόγραμμα από djs.
Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 21:00 θα εμφανιστούν οι ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ και ΤUS, καθώς επίσης και ο dj Kounadis. Την Κυριακή (ίδια ώρα) την σκυτάλη θα πάρουν οι Dear Dark star και Professional Sinnerz & Komis X και ο dj Drop.
- Διαγωνισμός skate που θα πραγματοποιηθεί στις ειδικές ράμπες που θα έχουν τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο, με χρηματικό έπαθλο για τους τρεις πρώτους. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι το Σάββατο από τις 12:00.
- Θα ακολουθήσει ο προκριματικός που θα διαρκέσει έως τις 15:00. Ο ημιτελικός, ο τελικός και η απονομή, έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή το μεσημέρι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι skateboarders θα μπορούν να επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα προσφέροντας στους υπόλοιπους επισκέπτες ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Μαθήματα skate σε παιδιά και σε όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά του σπορ από τον πρώτο επαγγελματία skater Γιώτη Γόρδιο, το Σάββατο και την Κυριακή στις 17:00.

Special Guest ο διεθνούς φήμης skateboarder - artist Danny Wainwright (κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ Guinness) θα πραγματοποιήσει μια μοναδική επίδειξη skate το Σάββατο στις 20:00, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση με δημιουργίες του.

Ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ: 10:00-14:00 & 18:00-23:00
Είσοδος ελεύθερη.



Best Ollie, Big Ollie by Danny Wainwright 2 scenes