Τετράγωνη αισθητική και γεύση στο ''Square Sushi''

09.07.2002
Αν και τα εστιατόρια με sushi πιάτα έχουν κατακλύσει πλέον την Αθήνα, λίγα είναι αυτά που πραγματικά ξεχωρίζουν για την ποιοτική και αυθεντική γεύση από την Ιαπωνία. Το ''Square Sushi'' στο Κεφαλάρι βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά, μεταφέροντάς μας όχι μόνο την γεύση αλλά και την ατμόσφαιρα της Άπω Ανατολής.
Αν και τα εστιατόρια με sushi πιάτα έχουν κατακλύσει πλέον την Αθήνα, λίγα είναι αυτά που πραγματικά ξεχωρίζουν για την ποιοτική και αυθεντική γεύση από την Ιαπωνία. Το ''Square Sushi'' στο Κεφαλάρι βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά, μεταφέροντάς μας όχι μόνο την γεύση, αλλά και την ατμόσφαιρα της Άπω Ανατολής.

Στο Square Sushi η συμμετρία δίνει την θέση της σε μια τετραγωνισμένη αισθητική που βρίσκεται σε αρμονική ισορροπία με την γεύση, την παράδοση αλλά και την καινοτομία. Το περιβάλλον είναι ατμοσφαιρικό και minimal, ενώ οι καναπέδες επιδιώκουν να κάνουν πιο άνετη την γαστρονομική εμπειρία μας. Μικρές διαφορετικές γωνιές σας καλούν να τις ανακαλύψετε και να περάσετε μια ήσυχη και- γιατί όχι; -μια ρομαντική βραδιά.

Στην κουζίνα του Square Sushi θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από sushi, και όχι μόνο, γεύσεις που κρατούν το παραδοσιακό τους άρωμα. Με βασικά συστατικά το φύκι, τη σόγια και βεβαίως τα θαλασσινά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε sushi rolls, maki rolls και nigiri rolls. Αν δεν είστε ιδιαίτερος λάτρης του sushi, αλλά παρόλα αυτά επιμένετε να επισκεφτείτε το Square Sushi, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πιάτα seasonals, όπως είναι τα πιάτα με αστακό, ξιφία, φαγκρί αλλά και uni, torro και baby tuna.

Η λίστα με τα κρασιά περιλαμβάνει ποικιλία κρασιών, ελληνικής κυρίως προελεύσεως αλλά εμείς θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε plum wine, δηλαδή κρασί με δαμάσκηνα. Τα βράδια του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας στην πλακόστρωτη αυλή του Square Sushi υπό το φως των κεριών και σε πράσινο φόντο.

Βar-restaurant ''Square Sushi'': Δηληγιάννη 56, Κεφαλάρι
Τηλέφωνο: 010-8081512, 010-8081881
Ανοικτό: Καθημερινά έως 1.π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 21-24 ευρώ