Οι Αρχάγγελοι δεν Παίζουν Φλίπερ

31.05.2002
Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, στον Άδειο Χώρο του Εθνικού Θεάτρου, παρουσιάζεται το έργο "Οι Αρχάγγελοι δεν Παίζουν Φλίπερ" του Ντάριο Φο, από τη Θεατρική Εταιρεία Ανάπτυξης Τέχνης και Οράματος Θ.Ε.Α.Τ.Ο. Μια έντονη σάτιρα πάνω στην πολιτική, την εκκλησία και την κοινή ηθική, που όλο και περισσότερο βαραίνουν την καθημερινή μας ζωή.
&00 Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, στον Άδειο Χώρο του Εθνικού Θεάτρου, παρουσιάζεται το έργο "Οι Αρχάγγελοι δεν Παίζουν Φλίπερ" του Ντάριο Φο, από τη Θεατρική Εταιρεία Ανάπτυξης Τέχνης και Οράματος Θ.Ε.Α.Τ.Ο.
Μια έντονη σάτιρα πάνω στην πολιτική, την εκκλησία και την κοινή ηθική, που όλο και περισσότερο βαραίνουν την καθημερινή μας ζωή.

Υπουργοί, κρατικές υπηρεσίες, διευθυντές, δημόσιοι υπάλληλοι, δήμαρχοι παρελαύνουν σαν σε τσίρκο, κάνοντας ο καθένας το δικό του σόου. Αποκαλύπτεται με τον πιο πρωτότυπο τρόπο η λογική των γραφειοκρατών: αυτό που υπάρχει δε βεβαιώνεται απαραίτητα στα χαρτιά, αλλά αυτό που βεβαιώνεται στα χαρτιά, πρέπει να υπάρχει.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Βαλεντίνας Παπαδημητράκη, σκηνικά Δέσποινας Βολίδη, μουσική Πέτρου Γιωρκάτζη, χορογραφίες Ηλέκτρας Χρυσάνθου και φωτισμούς Σωτήρη Σταύρου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Βατσής, Χρύσα Γκορέζη, Γιάννης Δημάκας, Αυγή Καλαφάτη, Βασίλης Μούκας, Αλεξάνδρα Ντούκα, Θωμάς Σπύρου, Σωτήρης Σταύρου, Βαγγέλης Στέφος, Θοδωρής Χόλοβος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, καθημερινά στις 21.00.