Μια διαφορετική φωτογραφική εμπειρία

22.05.2002
Ενα πολυθέαμα και μία εναλλακτική φωτογραφική εμπειρία στην οποία "αναμειγνύεται" η κίνηση, η εικόνα και ο ήχος σ' ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο, θα παρουσιάσουν τα μέλη του www.photo-zone.net στο Mad club την Κυριακή 26 Μαΐου. Τα θέματα του εικαστικού κολάζ είναι το χρώμα, η κίνηση και η πόλη τη νύχτα. Tη μουσική επένδυση του slideshow επιμελούνται οι Αντώνης Λιβιεράτος, Χρήστος Αλεξόπουλος, Soe Landscape και Dj Coldrose.
Πότε: Κυριακή 26 Μαΐου, 19:30
Που: MAD club (Eρμού 110 & Αυληττών, Ψυρρή)

Ενα πολυθέαμα και μία εναλλακτική φωτογραφική εμπειρία στην οποία "αναμειγνύεται" η κίνηση, η εικόνα και ο ήχος σ' ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο, θα παρουσιάσουν τα μέλη του www.photo-zone.net στο Mad club την Κυριακή 26 Μαΐου.

Τα θέματα του εικαστικού κολάζ είναι το χρώμα, η κίνηση και η πόλη τη νύχτα. Tη μουσική επένδυση του slideshow επιμελούνται οι Αντώνης Λιβιεράτος, Χρήστος Αλεξόπουλος, Soe Landscape και Dj Coldrose.

Ποιοί είναι στο www.photo-zone.net
Πριν από ένα περίπου χρόνο, ο Μανόλης Κασιμάτης, η Ειρήνη Κακόγιαννου, ο Ανδρέας Βούλγαρης και η Ειρήνη Τσιρακίδου δημιούργησαν το φωτογραφικό site www.photo-zone.net με σκοπό να κάνουν έναν ανοικτό χώρο δημιουργίας. Το site απαριθμεί 30 μέλη και είναι ανοικτό σ' όσους αγαπούν τη φωτογραφία.