Την ώρα που δεν γνωρίζαμε τίποτα ο ένας για τον άλλο

21.05.2002
Από την Τρίτη 21 Μαΐου έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου, στον Άδειο Χώρο του Εθνικού Θεάτρου, θα παρουσιάζεται το έργο "Την ώρα που δεν γνωρίζαμε τίποτα ο ένας για τον άλλο" του Πέτερ Χάντκε από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αλίμου "Παρα Θιν Αλός". Ένα έργο, που ταξιδεύει το θεατή σε πολλές ερμηνείες και βασίζεται εξ' ολοκλήρου στους υποκριτικούς και κινησιολογικούς αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών.
&00 Από την Τρίτη 21 Μαΐου έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου, στον Άδειο Χώρο του Εθνικού Θεάτρου, θα παρουσιάζεται το έργο "Την ώρα που δεν γνωρίζαμε τίποτα ο ένας για τον άλλο" του Πέτερ Χάντκε από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αλίμου "Παρα Θιν Αλός".

Ένα έργο, που ταξιδεύει το θεατή σε πολλές ερμηνείες και βασίζεται εξ' ολοκλήρου στους υποκριτικούς και κινησιολογικούς αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών, που μπορούν να δράσουν συμβολικά και σχεδόν τελετουργικά, ελεύθεροι από κείμενο, σε έναν "άπειρο" χώρο δράσης, όπου όλα είναι δυνατά και όλα αναμενόμενα.

Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Κατερίνας Γεωργάτου, σκηνοθεσία Βαρβάρας Δούκα, σκηνικά-κοστούμια Μαρίας Χανιωτάκη-Χρύσας Αραμπατζή-Κυριακής Τσίτσα, μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη (το συγκρότημα "Film" ερμηνεύει επί σκηνής το τραγούδι του "Ωρα") και χορογραφίες Τζιλ Δούκα.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Ακοκκαλίδης, Ελενα Αναγνωστάκη, Αλέξης Αντωνίου, Γιούλη Καλιβρετάκη, Κλεονίκη Καραχάλιου, Αλμπέρτο Κόλα, Κατερίνα Μαγαράκη, Πάμελα Ματοβέλε, Μπέττυ Μανταδάκη, Μαίρη Μπετσάκου, Κώστας Μπόρσης, Φρόσω Νεοκοσμίδου, Παναγιώτα Νίστα, Αλέκος Παπαδόπουλος, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Ελεάννα Παπαχρήστου, Κλαίρη Περηφάνου, Εφη Πιερρουτσάκου, Γεωργία Σταμογιάννη, Χρήστος Τσίγγας, Παναγιώτης Τουρκοχωρίτης, Αλέξανδρος Φαρμάκης.
Εκτακτη συμμετοχή Βούλα Ξύκη.
Στους ρόλους του κινηματογραφικού συνεργείου εμφανίζονται οι: Βαγγέλης Μοσχονάς, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
Τον τσάμικο χορό ερμηνεύουν οι χορευτές του τμήματος παραδοσιακών χορών του πολιτιστικού κέντρου Δήμου Αλίμου σε χορογραφία του Λευτέρη Κορναράκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, καθημερινά στις 21.00.