Azzuro, dinner με φόντο το Θερμαϊκό

13.05.2002
Το in στέκι του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης ονομάζεται Azzuro και βρίσκεται στην Καλαμαριά, σε ένα χώρο που προσφέρει μοναδική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο. Η πολυτέλεια συνδυάζεται αρμονικά με την λιτότητα και δημουργούν ένα δυναμικό σκηνικό που προσφέρεται για ρομαντικά δείπνα, business lunch αλλά και για καφέ. Η θέα στην θάλασσα χαλαρώνει και ξεκουράζει το μάτι ενώ η κουζίνα του Azzuro ανταποκρίνεται ακόμη και σε υψηλές απαιτήσεις.
Το in στέκι του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης ονομάζεται Azzuro και βρίσκεται στην Καλαμαριά, σε ένα χώρο που προσφέρει μοναδική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο. Η πολυτέλεια συνδυάζεται αρμονικά με την λιτότητα και δημιουργούν ένα δυναμικό σκηνικό που προσφέρεται για ρομαντικά δείπνα, business lunch, αλλά και για καφέ. Η θέα στη θάλασσα χαλαρώνει και ξεκουράζει το μάτι, ενώ η κουζίνα του Azzuro ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Ο σεφ Βασίλης Τσιφλικιώτης χρησιμοποιεί την φαντασία του και ετοιμάζει δημιουργικά πιάτα με μεσογειακό άρωμα και γεύση. Μπορείτε να επιλέξετε ψητό φιλέτο αρνιού με κολίανδρο και πράσινο πιπέρι σε κους-κους και σάλτσα κόκκινου γλυκού κρασιού ή αν προτιμάτε κάτι πιο... απλό, δοκιμάστε μιλφέιγ με ροκφόρ και βότανα.

Η κάβα του Azzuro είναι αρκετά μεγάλη και προσεγμένη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 60 ετικέτες από ελληνικά και ξένα κρασιά και να τα απολαύσετε κάτω από την κατάλληλη χαλαρωτική μουσική.

Bar-restaurant ''Azzuro'': Θ. Σοφούλη 86, Καλαμαριά Θεσαλλονίκης
Τηλέφωνο: 0310-419294, 0310-419858
Ανοικτό: Καθημερινά έως τις 3.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 30 ευρώ χωρίς κρασί