Ενα γλέντι με το χρόνο στο θέατρο ''Κ. Βασιλάκου''

27.11.2001
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα παρουσιάζεται στο θέατρο "Κ. Βασιλάκου" το έργο του Νίκου Μανούδη "Ιστορία για Ελέφαντες" σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη. Ενα έργο που αντιμετωπίζει με τρυφερότητα και χιούμορ την εφιαλτική εξάρτησή μας από τον χρόνο.
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα παρουσιάζεται στο θέατρο "Κ. Βασιλάκου" το έργο του Νίκου Μανούδη "Ιστορία για Ελέφαντες" σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη.
Ενα έργο που αντιμετωπίζει με τρυφερότητα και χιούμορ την εφιαλτική εξάρτησή μας από τον χρόνο.

"Οι ελέφαντες προαισθάνονται το τέλος τους και εγώ φοβάμαι ότι θα πεθάνω μια νύχτα . . ." λέει ο Άρης. Ποια θα είναι εκείνη η νύχτα; Ίσως η σημερινή, που έμαθε ότι πέθανε ο πρώτος έρωτας της γυναίκας του, της Αφροδίτης. Και τότε, μετά από 15 χρόνια γάμου στην κρεβατοκάμαρά τους, σε μια μεγάλη νύχτα, ο χρόνος, τους παρασύρει σε ένα ανατρεπτικό γλέντι. Το παρελθόν εισβάλει στο παρόν ισότιμα, οι δυο τους μπλέκονται σε παράξενες καταστάσεις ώσπου τελικά . . .καταφέρνουν να κοιμηθούν. Όταν ξυπνούν όμως, το γλέντι συνεχίζεται. . .
Η "Ιστορία για ελέφαντες" είναι ένα νυχτερινό παιχνίδι, ένα γλέντι με το χρόνο, όπου το σήμερα, το χθες και το αύριο αναμιγνύονται σ' ένα χορό εκπλήξεων. . .

Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Στεφανόπουλος και τη μουσική ο Γιάννης Καραχισαρίδης.
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Παναγάκη, Μιχάλης Μαρκάτης και Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
Παραστάσεις: Δευτέρα-Τρίτη 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 5000, 3500 (φοιτητικό)