Πέστο Κι Εγινε... στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις!

21.11.2001
Αν έχετε βαρεθεί τη διεθνή κουζίνα και προτιμάτε κάτι αυστηρώς ελληνικό, τότε μια βόλτα από το ''Πέστο Κι Εγινε'', στην Πλατεία Ηρώων στο Χαϊδάρι, θα σας ικανοποιήσει και θα σας (ξανά)θυμίσει τις ξεχωριστές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο που συνδυάζει τη παλιά παραδοσιακή ταβέρνα με το μεζεδοπωλείο, το ''Πέστο Κι Έγινε'' θα σας ικανοποιήσει με τις εκλεκτές γεύσεις που προσφέρει.
Αν έχετε βαρεθεί τη διεθνή κουζίνα και προτιμάτε κάτι αυστηρώς ελληνικό, τότε μια βόλτα από το ''Πέστο Κι Εγινε'', στην Πλατεία Ηρώων στο Χαϊδάρι, θα σας ικανοποιήσει και θα σας (ξανά)θυμίσει τις ξεχωριστές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο που συνδυάζει τη παλιά παραδοσιακή ταβέρνα με το μεζεδοπωλείο, το ''Πέστο Κι Έγινε'' θα σας ικανοποιήσει με τις εκλεκτές γεύσεις που προσφέρει.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το γευστικό σας ταξίδι από την εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ορεκτικών! Καβουροκεφτέδες, σπετσοφάι, ρολό της άνοιξης και άλλα συναφή είναι αρκετά για να σας ανοίξουν την όρεξη και να προχωρήσετε σε πιο ενδιαφέρουσες γαστριμαργικές επιλογές, όπως στρουθοκάμηλος φιλέτο ή γαριδομακαρονάδα.

Συνοδέψτε τους μεζέδες σας με οίνους αυστηρά ελληνικούς, με άρωμα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος ή κρασί βαρελίσιο.

Πάρτε λοιπόν την παρέα σας... ταξιδέψτε γευστικά ανά την Ελλάδα και ανεβάστε τη διάθεσή σας με τη ρεμπέτικη ζωντανή μουσική που προσφέρει το "Πέστο και Εγινε".

Ταβέρνα-Ουζερί ''Πέστο Κι Έγινε'': Στρ. Καραϊσκάκη 17, Πλατεία Ηρώων, Χαιδάρι
Τηλέφωνο: 5820728
Ανοιχτό: Καθημερινά και Κυριακή μεσημέρι
Τιμή κατ' άτομο:3.500-4.000 δρχ