Η γοητεία του κόκκινου στο Red

21.11.2001
Για τους λάτρεις της εκλεκτής μεσογειακής κουζίνας, το ''Red'', το exclusive εστιατόριο της ''Αθηναϊδας'', του Ομίλου Εταιριών Μαμιδάκη, είναι η ιδανική πρόταση για μια ήσυχη βραδιά, όπου η πολυτέλεια βρίσκεται σε αρμονία με το μοναδικό design. Το ''Red'', στον πολυχώρο Αθηναϊς, βρίσκεται σ' ένα περιβάλλον που κυριαρχεί ... τί άλλο; το βαθύ κόκκινο χρώμα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Για τους λάτρεις της εκλεκτής μεσογειακής κουζίνας, το ''Red'', το exclusive εστιατόριο της ''Αθηναϊδας'', του Ομίλου Εταιριών Μαμιδάκη, είναι η ιδανική πρόταση για μια ήσυχη βραδιά, όπου η πολυτέλεια βρίσκεται σε αρμονία με το μοναδικό design.

Το ''Red'', στον πολυχώρο Αθηναϊς, βρίσκεται σ' ένα περιβάλλον που κυριαρχεί ... τί άλλο; το βαθύ κόκκινο χρώμα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ανετοι καναπέδες και λίγα τραπέζια δημιουργούν ένα χώρο με υψηλή αισθητική και lounge άποψη.

Ο σεφ Γιάννης Τζελέπης μας παρασύρει σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, όπου κυριαρχούν οι μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις, οι οποίες αναμειγνύονται δημιουργικά μεταξύ τους και μας κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Από το μενού του, ξεχωρίζουν το ριζότο με μενταγιόν αστακού, το τουρνεντό ελαφιού με κομφί αβοκάντο και μάνγκο, ενώ για επιδόρπιο επιλέξτε το... δάκρυ σοκολάτας με μους ακτινίδιο.

Συνοδέψτε το γεύμα σας επιλέγοντας ελληνικά, γαλλικά, ιταλικά ή Νέου Κόσμου κρασιά από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει (140 στον αριθμό!) και μεθύστε με το εκλεκτικό άρωμά τους.

Αν αναζητάτε ποιοτική μεσογειακή κουζίνα με έμπνευση και φαντασία, τότε σίγουρα το ''Red'' είναι η απόλυτη επιλογή για εσάς.

Restaurant ''Red'': Καστοριάς 34-36 (πολυχώρος Αθηναϊς), Βοτανικός
Τηλέφωνο: 3480000
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Κυριακής, έως 2 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 18.000 χωρίς ποτό