Η Μαίρη Πόππινς ταξιδεύει με τους Beatles και φέτος

23.10.2009
Η "Μαίρη Πόππινς Ταξιδεύει με τους Μπήτλς" είναι μια πρωτότυπη πρόταση της γνωστής ιστορίας σε σκηνοθεσία διασκευή και στίχους Μαριάννας Τόλη και την αξέχαστη μουσική των Μπήτλς.
Η "Μαίρη Πόππινς Ταξιδεύει με τους Μπήτλς" είναι μια πρωτότυπη πρόταση της γνωστής ιστορίας σε σκηνοθεσία διασκευή και στίχους Μαριάννας Τόλη και την αξέχαστη μουσική των Μπήτλς.

Η παράσταση λόγω της περσινή επιτυχίας, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά από τις 29 Νοεμβρίου στο Θέατρο Iλίσια Ντενίση.

Η Μαριάννα Τόλη προσεγγίζει, τη Μαίρη Πόππινς προσφέροντας ένα μιούζικαλ υψηλών απαιτήσεων με μια εντελώς μοντέρνα παραγωγή, κάνοντας την υπέρβαση να ντύσει αυτή την πρωτότυπη μουσική παράσταση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Beatles. Η έμπνευση της παράστασης είναι η μουσική, αφού η δημιουργός κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των τραγουδιών των Beatles και έτσι η μαγική ιστορία, διανθίζεται με τις γνωστότερες μελωδίες των περίφημων σκαθαριών, δεμένες απόλυτα με το ύφος και τη διάθεση της παράστασης.

Η συγκεκριμένη μουσική πρόταση, αποτέλεσε πέρυσι αφορμή να ξανακουστούν και να ξανατραγουδηθούν τα τραγούδια του περίφημου συγκροτήματος, και συνετέλεσε στην μόδα που κορυφώνεται με επανακυκλοφορία των τραγουδιών τους. Πιο συγκεκριμένα, η μορφή της παράστασης είναι ένα θέαμα πλούσιο και ψυχαγωγικό που μάγεψε πέρυσι το χειμώνα μικρούς και μεγάλους.

Μέσα από μια πληθώρα σκηνικών που έχουν δομηθεί, με πολυμέσα και εκατοντάδες κοστούμια, η μαγική νταντά μεταμορφώθηκε σε σύγχρονη ροκ ηρωίδα και συναντάει στις νέες της περιπέτειες ήρωες του βωβού κινηματογράφου χορευτικούς πιγκουίνους, λούνα παρκ, υποβρύχια πάρκα , σερβίτσια που ζωντανεύουν αλλά και τους ίδιους τους Beatles... λίγο γερασμένους, αλλά πάντα ροκ.

Πρωταγωνιστούν: Άντεια Ολυμπίου, Βαγγέλης Κρανιώτης, Άννα Φιλιπάκη, Γιάννης Φίλιας Ιφιγένεια Αλυσσανδράτου, Γιώργος Νάσσιος, Σωκράτης Μαιδώνης, Νεφέλη Μαρκάκη , Στέλλιος Κέλερης, Στέλλα Σμυρνάκη, Πολύκαρπος Σολωμού, Ανδρέας Βασούκ. Μαρία Γεροδήμου, Κωνσταντίνος Σκούντζος.

Η παράσταση έχει ζωντανή ορχήστρα που αποτελείται από τους Αλέκο Μπαζάνη, Πέτρο Πολίτη , Δημήτρη Μουτάφη και Ιάσωνα Τάτση.

Info

Τι: Παράσταση "Η Μαίρη Πόππινς Ταξιδεύει με τους Μπήτλς"

Που: Θέατρο Ιλίσια - Ντενίση, Βασ. Σοφίας 54 & Παπαδιαμαντοπούλου 4

Πότε: Κυριακή 11:00 και 15:00, Δευτέρα 20:00

Πρεμιέρα 29 Νοεμβρίου