''Κόλπερτ'': μια μαύρη κωμωδία στον εξώστη του Αμόρε

12.11.2001
O "Κόλπερτ", μια μαύρη κωμωδία του γερμανού συγγραφέα Ντάβιντ Γκίζελμαν, ανεβαίνει από τις 20 Νοεμβρίου, στον Εξώστη του θεάτρου Αμόρε. Το έργο είναι μια πικρή φάρσα για την ανοησία της καθημερινής ζωής, την καριέρα και το παιχνίδι της επιτυχίας που καταστρέφουν τη ζωή μας, την κοινωνία της πλάκας που τρώει τα παιδιά της, τη βία που καραδοκεί και ξεπηδά με κάθε ασήμαντη αφορμή.
O "Κόλπερτ", μια μαύρη κωμωδία του γερμανού συγγραφέα Ντάβιντ Γκίζελμαν, ανεβαίνει από τις 20 Νοεμβρίου, στον Εξώστη του θεάτρου Αμόρε.
Το έργο είναι μια πικρή φάρσα για την ανοησία της καθημερινής ζωής, την καριέρα και το παιχνίδι της επιτυχίας που καταστρέφουν τη ζωή μας, την κοινωνία της πλάκας που τρώει τα παιδιά της, τη βία που καραδοκεί και ξεπηδά με κάθε ασήμαντη αφορμή.

Ο Γκίζελμαν δίνει το δικό του στίγμα, καταγράφοντας την ανοησία της ζωής μας, που οδηγεί σε ένα συναισθηματικό θάνατο και αναγκάζει τους ανθρώπους να καταφύγουν σε απίστευτες ακρότητες προκειμένου να ανακαλύψουν τα χαμένα τους συναισθήματα. Η κωμωδία "Κόλπερτ" όχι μόνο σατιρίζει την επιθυμία της βίας που χαρακτηρίζει μια σύγχρονη κοινωνία, αλλά την εκπληρώνει κιόλας με απρόβλεπτα αποτελέσματα για τους πρωταγωνιστές του.

Η μετάφραση του έργου είναι του Γιώργου Δεπάστα, η σκηνοθεσία της Βίκυς Γεωργιάδου, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Ειρήνης Σαριμούτσου, η μουσική του Δημήτρη Ιατρόπουλου και οι φωτισμοί του Σταμάτη Γιαννούλη.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Λένα Κιτσοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Μυρτώ Αλικάκη, Φάνης Μουρατίδης, Σωκράτης Πατσίκας.

Πρεμιέρα: Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 00.15
Παραστάσεις:
Τετάρτη, Σάββατο 19.00
Παρασκευή 00.15
Κυριακή 22.00
Τιμές εισιτηρίων: 5500, 4000 (φοιτητικό), 3500 (προ-παραστάσεις)