Στην ''Απανεμιά'' για ελληνικές νοστιμιές

07.11.2001
Γι' αυτούς που επιμένουν στις ελληνικές γεύσεις, η ''Απανεμιά'' στο Κουκάκι αποτελεί μια ποιοτική επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο. Με πείρα 25 χρόνων στην Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα, η ''Απανεμιά'' με επικεφαλής τον σεφ Δημήτρη Βλάχο, μας προτείνει γνήσιες νοστιμιές με γεύση και άρωμα αυστηρώς ελληνικό. Σε ένα ανακαινισμένο κτίριο του 1940, κοντά στην περιοχή Ηρώδειο-Ακρόπολη, η ''Απανεμιά'' ξεχωρίζει για το προσεγμένο και διακριτικό της περιβάλλον, με κύριο χαρακτηριστικό την πέτρα. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνει η ζωντανή μουσική.
Γι' αυτούς που επιμένουν στις ελληνικές γεύσεις, η ''Απανεμιά'' στο Κουκάκι αποτελεί μια ποιοτική επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο. Με πείρα 25 χρόνων στην Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα, η ''Απανεμιά'' με επικεφαλής τον σεφ Δημήτρη Βλάχο, μας προτείνει γνήσιες νοστιμιές με γεύση και άρωμα αυστηρώς ελληνικό.

Σε ένα ανακαινισμένο κτίριο του 1940, κοντά στην περιοχή Ηρώδειο-Ακρόπολη, η ''Απανεμιά'' ξεχωρίζει για το προσεγμένο και διακριτικό της περιβάλλον, με κύριο χαρακτηριστικό την πέτρα. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνει η ζωντανή μουσική.

Η ποικιλία των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων που προσφέρει μας δημιουργεί μια γλυκιά σύγχυση, αφού μπαίνουμε στον πειρασμό να τα δοκιμάσουμε όλα! Ξεκινήστε το γευστικό σας ταξίδι ανά την Ελλάδα με την κοσμοπολίτικη πίττα Μυκόνου, μαρουλοντολμάδες μπεσαμέλ και... αν δεν σας πειράζει η αύρα της θάλασσας δοκιμάστε και μια πατατοβαρκούλα γεμιστή! Συνεχίστε με κόκορα παστιτσιάδα από την Κέρκυρα, κοτόπουλο πορτοκάλι. Αν πάλι προτιμάτε θαλασσινά, επιλέξτε το μυδοπίλαφο με φρέσκο άνηθο.

Συνοδέψτε το γεύμα σας με ελληνικούς οίνους, κατά προτίμηση κρασί χύμα, που δημιουργεί μια γλυκιά ζάλη. Η ''Απανεμιά'' σας περιμένει για να περάσετε μια όμορφη και ζεστή βραδιά με τους φίλους σας.

Μεζεδοπωλείο ''Απανεμιά'': Ερεχθείου 2 και Βείκου, Κουκάκι (Πλατεία Γαργαρέτα)
Τηλέφωνο: 9228766
Τιμή κατ' άτομο:4000 δρχ.