Οι ήρωες του Σέξπιρ είναι ροκ!

15.10.2009
Τι πρόκειται να συμβεί εάν ήρωες με ονόματα όπως Ιάγος, Μάκμπεθ, Ρωμαίος και Άμλετ-Όλιβ συναντηθούν σε ένα 'σκοτεινό' μπαρ με το όνομα ΠΥΡ; Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ό,τι και να υποθέσετε... είναι λίγο!
Τι πρόκειται να συμβεί εάν ήρωες με ονόματα όπως Ιάγος, Μάκμπεθ, Ρωμαίος και Άμλετ-Όλιβ συναντηθούν σε ένα 'σκοτεινό' μπαρ με το όνομα ΠΥΡ; Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ό,τι και να υποθέσετε... είναι λίγο!

Η Μπέσσυ Μάλφα υπογράφει ένα πρωτότυπο μουσικό έργο που θα κλέψει την παράσταση... Μια μαύρη κωμωδία με πολλή μουσική και έντονα στοιχεία ροκ όπερας.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ζέτα Δούκα, Κρατερός Κατσούλης, Κώστας Ζαχαράκης, Κατερίνα Παππουτσάκη, Μπέσσυ Μάλφα, Ορέστης Τζιόβας. Σκηνοθεσία: Μπέσσυ Μάλφα, Μαριάννα Κοντούλη.

Χορογραφίες: Κυριάκος Κοσμίδης
Μουσική: Νίκος Παπουτσάς

Η παράσταση αυτή δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την κολασμένη Live εμφάνιση επί σκηνής του συγκροτήματος LEVEL X.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης εξελίσσεται σε ροκ συναυλία με τους ίδιους ηθοποιούς να ερμηνεύουν διάσημα ροκ τραγούδια.

Το CASABLANCA MUSIC HALL άνοιξε πέρυσι τις πόρτες του και εγκαινίασε κάτι εντελώς καινούριο στο χώρο της αθηναϊκής διασκέδασης.

Show διεθνών προδιαγραφών, live ορχήστρα εξαιρετικών βιρτουόζων, χώρος υψηλής αισθητικής, γαστρονομικές απολαύσεις από το σεφ Χρήστο Αθανασιάδη, ακριβά πούρα, κινηματογραφικά κοκτέιλ είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν στην επιτυχία.


Το "No Shakespeare please" έκανε λαμπερή πρεμιέρα στο Casablanca Music Hall! Η μεγάλη παραγωγή της Royal Ventus Entertainment, της εταιρίας του Κωνσταντίνου Σκορδάλλη, κέρδισε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από τους επώνυμους καλεσμένους της επίσημης πρεμιέρας.

Και φυσικά, η αδιαφιλονίκητη 'VENDETTA' του Casablanca Music Hall, η Νίνα Λοτσάρη, που σε αυτή την πρεμιέρα στάθηκε άψογη στο ρόλο της οικοδέσποινας. Άλλωστε και εκείνη προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ανέβασμα της μεγάλης υπερπαραγωγής της Royal Ventus Entertainment του επιχειρηματία -και συζύγου της- Κωνσταντίνου Σκορδάλλη με τίτλο 'VENDETTA', που αναμένεται τέλη Νοεμβρίου και θα παρουσιάζεται στο Casablanca Music Hall κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η Αποστολία Παπαδαμάκη υπογράφει και πάλι τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία της μουσικής παράστασης για την οποία υπάρχουν ήδη κρατήσεις για όλο τον πρώτο μήνα!

Στο πλάι της Νίνας Λοτσάρη ο αγαπημένος της παρτενέρ Παναγιώτης Πετράκης αλλά και ο "3ος άνθρωπος" που θα μπει ανάμεσά τους, ο Κωσταντίνος Καζάκος.



CASABLANCA Music Hall

Ζωοδόχου πηγής 3 , Αθήνα
Τηλ. 210 3811 175
CASABLANCA MUSIC HALL -ΝΟ SHAKESPEARE PLEASE
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη