Αναβολή της πρεμιέρας της Παλίρροιας του Σεπτέμβρη

15.10.2009
Το έργο της Δάφνης Ντυ Μωριέ, «Η παλίρροια του Σεπτέμβρη», θα παρουσιαστεί στο θέατρο Αμιράλ από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.
Οι συντελεστές της παράστασης «Η παλίρροια του Σεπτέμβρη» στο θέατρο ΑΜΙΡΑΛ, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να μεταθέσουν την πρεμιέρα, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, για την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, λόγω διάρρηξης του θεάτρου.

Η διάρρηξη στο θέατρο έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, όπου προκλήθηκαν ζημιές στο χώρο του θεάτρου, φουαγιέ, πλατεία και σκηνή και εκλάπη ο τεχνικός εξοπλισμός της παράστασης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, Η παραγωγός εταιρία ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΥΡΑ.

Το έργο της Δάφνης Ντυ Μωριέ, «Η παλίρροια του Σεπτέμβρη», θα παρουσιαστεί στο θέατρο Αμιράλ, από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Είναι η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα που ξέσπασε με την παλίρροια του Σεπτέμβρη στην Κορνουάλλη της Αγγλίας 20 χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Η Στέλλα, μια όμορφη, συντηρητική και ρομαντική αγγλίδα εμπνέει τον έρωτα στον Ήβαν, τον άντρα της κόρης της, έναν ιδιόμορφο και διάσημο ζωγράφο. Ο έρωτας είναι τόσο δυνατός όσο και αναπάντεχος, που παρασύρει τη Στέλλα σε πράξεις και σκέψεις που ποτέ δεν είχε τολμήσει να κάνει στη ζωή της. Η παλίρροια του Σεπτέμβρη για μια νύχτα σαρώνει όλα της τα ταμπού. Μπορεί όμως ένας τέτοιος έρωτας να ζήσει και στο φως της μέρας;

Η ένταση, η αγάπη για την κόρη της, οι τύψεις, η δίψα για ζωή θα τυραννήσουν τη Στέλλα και θα την οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Αλλά η παλίρροια στο τέλος κρύβει αναπάντεχες ανατροπές... Η σκηνοθεσία και διασκευή της παράστασης είναι της Ρούλας Πατεράκη, με την Ελένη Ερήμου και τον Αλέκο Συσσοβίτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Info

Τι: Παράσταση «Η παλίρροια του Σεπτέμβρη»

Που: θέατρο Αμιράλ, Αμερικής 10

Πότε: Τετάρτη 20:00, Πέμπτη & Παρασκευή 21:15, Σάββατο 18:15 και 21:15, Κυριακή 20:00

Τηλ. 210 3608856, 210 3639385

Πρεμιέρα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου