Στο θέατρο Παραμυθίας δε θέλουν να ξέρουμε!

14.10.2009
Η θεατρική ομάδα «Από Σπόντα» δε θέλουν να ξέρουμε και απλά μας καλούν στην παράσταση τους για να τα μάθουμε όλα. «Δε Θέλω Να Ξέρεις!» φωνάζουν από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο θέατρο Παραμυθίας.
Η θεατρική ομάδα «Από Σπόντα» δε θέλουν να ξέρουμε και απλά μας καλούν στην παράσταση τους για να τα μάθουμε όλα. «Δε θέλω να ξέρεις!» φωνάζουν από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο θέατρο Παραμυθίας. Πρόκειται για μια κωμωδία γεμάτη ανατροπές, με ζωντανή μουσική και τραγούδια.

Το έργο του Παύλου Βοτσινού είναι τολμηρό και συνάμα ρομαντικό, μια ειλικρινής ματιά στην ανειλικρίνεια και την υποκρισία, ένα κλείσιμο του ματιού στα μυστικά που όλοι κρύβουμε στις ντουλάπες μας. Δύο απρόσμενα ζευγάρια, μια κρητικιά μάνα, μια ανάγωγη σερβιτόρα κι ένα τηλέφωνο, μπλέκονται σ’ ένα απίστευτο ερωτικό μπέρδεμα, κι όλα αυτά υπό τους ήχους των οργάνων ενός αόρατου ροκ συγκροτήματος.

Ένα λεσβιακό ζευγάρι συζεί σε διαμέρισμα της Αθήνας. Μίλια μακριά από τα συνήθη στερεότυπα, η Αλέκα και η Σεσίλια ζουν τον έρωτά τους χωρίς περιστροφές και προκαταλήψεις. Κάθε ισορροπία όμως θα καταρρεύσει όταν η Σεσίλια μάθει πως ο αδερφός της απ’ την Κρήτη, που φυσικά δε γνωρίζει τίποτα για τη σχέση τους, έρχεται με μοναδικό σκοπό να την παντρέψει...

Και όντως ο Κυριάκος καταφτάνει την ίδια κιόλας μέρα, αλλά με έναν μάλλοn περίεργο σύντροφο. Έναν άγγλο emo τραγουδιστή ονόματι Jeremy, που συστήνεται σα φίλος του αλλά είναι στην πραγματικότητα ο εραστής του. Γιατί ο Κυριάκος δεν ανέβηκε στην Αθήνα για να παντρέψει την αδερφή του, αλλά για να κρυφτεί. Μέσα στον πανικό τους να μην αποκαλυφθούν, τα δύο ζευγάρια θα φτάσουν στα άκρα, προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Info

Τι: Παράσταση «Δε θέλω να ξέρεις»

Που: θέατρο Παραμυθίας, Παραμυθίας 27 & Μυκάλης, Κεραμεικός

Πότε: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη , 21:15

Τηλ. 210-3475904

Πρεμιέρα Τρίτη 9 Νοεμβρίου