''Δείπνο με φίλους'' στο Λαμπέτη

11.10.2001
Σε "Δείπνο με φίλους" μας προσκαλούν από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λαμπέτη οι Γρηγόρης Βαλτινός, Κοραλία Καράντη, Κλέων Γρηγοριάδης και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αμερικάνικο έργο, βραβευμένο με το Βραβείο Pulitzer 2000, το οποίο έχει ανέβει με μεγάλη επιτυχία σε σκηνές όλου του κόσμου. Κεντρικά θέματα του έργου είναι ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια, το σεξ, η φθορά της συμβίωσης και η σχέση τροφής και έρωτα, θέματα που προσεγγίζονται με απλότητα και εντιμότητα.
Σε "Δείπνο με φίλους" μας προσκαλούν από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λαμπέτη οι Γρηγόρης Βαλτινός, Κοραλία Καράντη, Κλέων Γρηγοριάδης και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο αμερικάνικο έργο, βραβευμένο με το Βραβείο Pulitzer 2000, το οποίο έχει ανέβει με μεγάλη επιτυχία σε σκηνές όλου του κόσμου. Κεντρικά θέματα του έργου είναι ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια, το σεξ, η φθορά της συμβίωσης και η σχέση τροφής και έρωτα, θέματα όμως που προσεγγίζονται με απλότητα και εντιμότητα.

Συγγραφέας: Ντόναλντ Μάργκιουλις
Μετάφραση: Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Γρηγόρης Βαλτινός
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
Σκηνικά: Γιώργος Ασημακόπουλος
Πρωταγωνιστούν οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Κοραλία Καράντη, Κλέων Γρηγοριάδης και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης πρόσθεσε στην παράσταση και μία προβολή βίντεο, όπου παρουσιάζονται σκηνές από την κοινή ζωή των ζευγαριών με τις οικογένειές τους σε διάρκεια δώδεκα χρόνων και για το οποίο απαιτήθηκαν εκτός των άλλων 150 επιπλέον κοστούμια.

Το "Δείπνο με φίλους" παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.