''Στριπτίζ'' στο καινούριο θέατρο Coronet

08.10.2001
Η ομάδα "Ελεύθερη Κατάδυση" έφτιαξε το Στριπτίζ, ένα έργο με ανατροπές, μπερδέματα και σύγχρονους χαρακτήρες που σατιρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία μέσω του σόου του καμπαρέ και τα εφέ. Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα σε ένα κτηματομεσιτικό γραφείο, το οποίο λόγω οικονομικών προβλημάτων το βράδυ μετατρέπεται σε οίκο ανοχής και στην πορεία εξελίσσεται σε καμπαρέ που καταφέρνει να εισχωρήσει και στο χρηματιστήριο. Και όλα αυτά, λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.
Η ομάδα "Ελεύθερη Κατάδυση" έφτιαξε το "Στριπτίζ", ένα έργο με ανατροπές, μπερδέματα και σύγχρονους χαρακτήρες που σατιρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία μέσω του σόου του καμπαρέ και τα εφέ.
Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα σε ένα κτηματομεσιτικό γραφείο, το οποίο λόγω οικονομικών προβλημάτων το βράδυ μετατρέπεται σε οίκο ανοχής και στην πορεία εξελίσσεται σε καμπαρέ που καταφέρνει να εισχωρήσει και στο Χρηματιστήριο.
Και όλα αυτά, λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σπύρος Μουρελάτος.

Πρωταγωνιστούν: Παύλος Κοντογιαννίδης, Γιούλη Ηλιοπούλου, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Μιχάλης Γιαννάτος, Δήμητρα Τσέλιου, Κατερίνα Σασλή, Ακης Φλωρεντής, Νίκος Μπάστας, Ελλη Λωρέντη, Μιχαήλ Γιαννικάκης. Συμμετέχει το μπαλέτο του Πάνου Μεταξόπουλου.

Χορογράφος: Πάνος Μεταξόπουλος
Μουσική: Νίκος Τερζής
Κοστούμια: Καλλιόπη Αναστούλη
Σκηνικά: Susana Lichthart
Φωτισμός: Τάκης Ποδαρόπουλοw
Hair Stylist: Νίκος Ζήσης
Β. Σκηνοθέτης: Αργύρης Στραβελάκης

Πρεμιέρα: αρχές Νοεμβρίου
Το Θέατρο Coronet βρίσκεται στο Παγκράτι (Φρύνης 11& Υμηττού).