Δρόσος Δρόλαπας, Μίμηση Αγάπης

21.09.2001
Η Αριάδνη και ο Κυριάκος οδεύουν προς τις εσχατιές της κοινωνίας που τους διέπλασε. Δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί. Αυτή εξωστρεφής, άλλοτε χειραφετημένη τώρα νιώθει το ενδιαφέρον για τη ζωή της σιγά σιγά να χάνεται...να ξεφτίζει. Εκείνος μισάνθρωπος, βλέπει ρωγμές στην τάξη του προσωπικού του κόσμου και περιμένει το χειρότερο. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και ο καθένας καλείται να παίξει το δύσκολο ρόλο της σανίδας σωτηρίας του άλλου.
Η Αριάδνη και ο Κυριάκος οδεύουν προς τις εσχατιές της κοινωνίας που τους διέπλασε. Δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί. Αυτή εξωστρεφής, άλλοτε χειραφετημένη τώρα νιώθει το ενδιαφέρον για τη ζωή της σιγά σιγά να χάνεται...να ξεφτίζει.
Εκείνος μισάνθρωπος, βλέπει ρωγμές στην τάξη του προσωπικού του κόσμου και περιμένει το χειρότερο. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και ο καθένας καλείται να παίξει το δύσκολο ρόλο της σανίδας σωτηρίας του άλλου. Ενας απρόσκλητος επισκέπτης περιπλέκει την ήδη διαταραγμένη τους σχέση και τους αναγκάζει ν' αντιμετωπίζουν τους βαθύτερους φόβους τους.
Θα καταφέρουν να νικήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, φτάνοντας στην αγάπη ή θα χαθούν οριστικά μέσα στον εφιάλτη;
Μία περίεργη ερωτική ιστορία στη σύγχρονη εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που δύσκολα συγκινεί τον αναγνώστη. Μία ιστορία που καταντά υπερβατική και ξεφεύγει από τα όρια του πραγματικού. Η σχέση των δύο νέων ταράζεται από το πνεύμα ενός ιερέως της αρχαίας θεάς Εκάτης και οι περιπέτειες αρχίζουν ... χωρίς τέλος.
Ο συγγραφέας σίγουρα πρωτοτυπεί στη σύλληψη του θέματος, αλλά δεν κατορθώνει να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον καθώς ο αναγνώστης συχνά χάνει τον ειρμό του κειμένου.

Εκδόσεις Νεφέλη
Τίτλος: Μίμηση Αγάπης
Συγγραφέας: Δρόσος Δρόλαπας
Σελίδες: 317
ISBN: 960-211-574-2