''China's Fantasy'' όπως...Αμερική

21.09.2001
Στην πλειοψηφία τους τα διεθνή εστιατόρια που υπάρχουν στην Αθήνα συνδυάζουν τις γεύσεις της κουζίνας που προσφέρουν με την ανάλογη διακόσμηση. Στο China' s Fantasy στο Ψυχικό θα απολαύσετε γαστρονομικές επιλογές από την κινεζική κουζίνα στο περιβάλλον ενός μοδάτου bar-restaurant που, μάλλον, θυμίζει περιποιημένο κινέζικο της Νέας Υόρκης. Ξεφεύγοντας από την πεπατημένη διακοσμητική επιλογή του couleur locale και του παραδοσιακού της χώρας, της οποίας την κουζίνα δημιουργούν, οι ιδιοκτήτες του China' s Fantasy δίνουν μιά διαφορετική ερμηνεία σ' αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε ''κινέζικο εστιατόριο''
Στην πλειοψηφία τους τα διεθνή εστιατόρια που υπάρχουν στην Αθήνα συνδυάζουν τις γεύσεις της κουζίνας που προσφέρουν με την ανάλογη διακόσμηση. Στο China' s Fantasy στο Ψυχικό θα απολαύσετε γαστρονομικές επιλογές από την κινεζική κουζίνα στο περιβάλλον ενός μοδάτου bar-restaurant που, μάλλον, θυμίζει περιποιημένο κινέζικο της Νέας Υόρκης. Ξεφεύγοντας από την πεπατημένη διακοσμητική επιλογή του couleur locale και του παραδοσιακού της χώρας, της οποίας την κουζίνα δημιουργούν, οι ιδιοκτήτες του China' s Fantasy δίνουν μιά διαφορετική ερμηνεία σ' αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε ''κινέζικο εστιατόριο'' : Αφθονη χρήση του ξύλου, απέριττη διακόσμηση, διακριτικοί πίνακες στους τοίχους, αντικείμενα που στο σύνολό τους προσπαθούν να ''ταιριάξουν'' την Κίνα του χθες με την Κίνα του σήμερα... στην Αθήνα.
Προσοχή όμως, μην μπερδευτείτε : Η κουζίνα του China' s Fantasy είναι σαφώς επηρεασμένη από την κινέζικη γαστρονομία και οποιαδήποτε σχέση με την Αμερική εξαντλείται στη διακόσμηση. Ο κατάλογος είναι αρκετά πλούσιος και ικανός να τέρψει τους ψαγμένους λάτρεις της κινέζικης κουζίνας : Από τα ορεκτικά υπάρχει μιά σαφής προτίμηση στις γαρίδες : Ξεκινήστε με τις γαρίδες κάσιους με κάρι, τις γαρίδες σατέ, ή τις τηγανητές διπλές γαρίδες.
Στα κύρια πιάτα θα συναντήσετε πιάτα όπως την πάπια Πεκίνου με πίτες, το κοτόπουλο με αμύγδαλα και τσίλι και τα λαζάνια με λαχανικά. Εξίσου νόστιμο είναι και το μοσχάρι με ψιλοκομμένα λαχανικά, αλλά και η πρωτότυπη γεύση του κοτόπουλου με σάλτσα σκόρδου.
Για το κλείσιμο του δείπνου, ο κατάλογος του China' s Fantasy δίνει πολλαπλές επιλογές, και αυτές με σαφείς επιδράσεις από την κινεζική κουζίνα : Δοκιμάστε τηγανητή μπανάνα με μέλι, τηγανητός ανανάς με παγωτό αλλά και κινέζικα... φρούτα.
Για να συνοδεύσετε το φαγητό σας, υπάρχουν αρκετά εμφιαλωμένα κρασιά και μπίρες βαρελίσιες.
Οσοι επιθυμείτε κινέζικη κουζίνα με αέρα αμερικάνικο, το China' s Fantasy είναι η ιδανική επιλογή σας.
China' s Fantasy : Καμπούρογλου 32 Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο : 6721405
Καθημερινά : μεσημέρι 12-4 μ.μ., 7-12 μ.μ. & Delivery
Τιμή κατ' άτομο : 5-6.000 δρχ.